Gastenboek

Klik hier om ons ‘oude’ gastenboek te lezen of laat hieronder een berichtje achter!

83 gedachten over “Gastenboek

 1. Hannie van den Boogert

  Lieve Joke en Rob,
  Vandaag is onze It’s Thomas from White Golden Home, kortweg onze Tommy, 14 jaar geworden. Destijds was Tom een enorme cadeau in ons leven. Wie had gedacht dat deze kanjer, zoon van My Ebony Eyes 14 jaar zou worden. Na het overlijden van onze Unic Bodil from White Golden Home, of wel Bootje, dreigde hij even als echte roedelleider ondersteboven te gaan en het niet lang te redden, maar zo waar hij is deze zomer weer helemaal opgeleefd, wandelt nog vele kilometers en is dikke maatjes met zijn jongere broer Lars. Vele uren brengt hij slapend door, maar hij is trouw tot aan het puntje van zijn staart aan zijn baasjes en altijd enthousiast. We hopen met elkaar nog een poosje van hem te kunnen genieten.

 2. troostwoord

  Ik begrijp jullie tranen. Iedere traan is een bewijs van jullie liefde voor mij. En ik voel mij vereerd en blij. Maar vergeet niet de goede dingen die wij deelden. Denk daar aan en gelach dan. Dat is een eer voor mij. Ik ben nog steeds jullie vriend. Ik ben een vriend waar jullie trots op kunnen zijn. Houd mijn dood niet in jullie gedachten maar eer mij zoals ik was in mijn leven. Want weet mijn liefde voor jullie is voor eeuwig….

 3. Edward Baarda

  Vandaag zou mijn beste maatje Diever 14 jaar zijn geworden mis mijn vriendje nog elke dag.

 4. Paula

  Hallo Edward,

  Kevin word nog steeds erg gemist, het was echt mijn beste maatje en steun en toe verlaat. Ik weet hoe je je voelt. Sterkte!!!!!

 5. Patricia Miedema

  Lieve broertjes of eigenlijk broers nu natuurlijk wij zijn dus vandaag allemaal 12 jaar. Yeah
  Al mijn broers van harte gefeliciteerd Big Boys.
  Tja ik was even niet zo lekker de laatste tijd, maar tante doc heeft me er weer helemaal bovenop gekregen.
  Ik begin weer helemaal de oude te worden, wordt wel iets strammer en ik ben stokdoof. Dacht krijg misschien een gehoor apparaat maar nee hoor kreeg een lekker bot. Gelukkig deed mijn vrouwtje al jaren gebaren taal met me dus dat komt nu goed van pas. Maar kan nu ook weer lekker meelopen zonder dat de baasjes hun arm steeds langer wordt. Ik hoop nog heel wat jaren hier te kunnen staan om mijn broers te feliciteren en lekker te genieten met mijn baasjes. Vandaag allemaal heel veel plezier en tot volgend jaar maar weer. Dikke poot Bratley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *