Gastenboek

Klik hier om ons ‘oude’ gastenboek te lezen of laat hieronder een berichtje achter!

83 gedachten over “Gastenboek

 1. Sonja Delsing

  Beste Joke en Rob, ik heb helaas slecht nieuws, het gaat zeer slecht met onze lieve ,dierbare hond Silver. ( uit het nest van Bodil en Sheamus, zus van Nala en Bobby)
  Ze heeft kanker en gaat zeer snel achteruit. Zoals het er nu naar uit ziet moeten we haar vrijdag laten inslapen, maar als het snel slechter gaat eerder.
  We zijn helemaal kapot van verdriet, Silver is 9 jaar echt ons ALLES geweest. We hadden geen betere en lievere hond kunnen hebben. Overal waar ze kwam waren de mensen gek op haar. We zijn jullie dankbaar voor deze prachtige mooie jaren met Silver. Ik zei altijd:” Silver is geen hond, maar een engel”, zo waanzinnig lief en goed was ze.
  We kunnen ons nauwelijks een leven zonder haar voorstellen, ze was er altijd, volgde me altijd, ging overal mee naar toe.
  Echt nogmaals enorm bedankt voor de liefste, beste,leukste, vrolijkste en mooiste hond die we maar konden hebben. We zullen haar zó waanzinnig gaan missen…

 2. Margit en Thom

  Hoi Joke en Rob,
  Het is zo stil in huis. Wat missen wij onze vriend. We vinden het een hele opgave om weer aan een pup te beginnen. Misschien is een te herplaatsen hond wat voor ons. Dus als jullie een te herplaatsen hond hebben dan houden wij ons aanbevolen.
  Groeten van ons.

 3. Margit en Thom

  We hebben gisteren onze grootste vriend los moeten laten. Ons trouwste maatje in goede en slechte tijden. Met 2 dagen lag je al in onze hand en had je een naam Sunny Sem. En zonnig was je zeker. Mensen en vooral kinderen waren je grootste vrienden. Maar je blijft ook een beetje bij ons. We strooien je uit op jouw plekje op de camping. Want daar ben je groot geworden en daar vond je het heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *