Gastenboek

Klik hier om ons ‘oude’ gastenboek te lezen of laat hieronder een berichtje achter!

81 gedachten over “Gastenboek

 1. Patricia Miedema Ouked

  Onze lieve Bratley uit het big boy nest hebben we helaas gisteren 10-11-2016 moeten laten inslapen. Tot,op het laatst toe is onze trouwe vriend vrolijk geweest, ondanks dat hij pijn moet hebben gehad. We gaan hem vreselijk missen. Dank jullie wel dat wij zijn baasjes mochten zijn. Voor altijd in ons hart.

 2. Hannie van den Boogert - de Visser

  Onze lieve it’s Thomas from White Golden Home, zoon van My Ebony Eyes, of wel Ebby, is vandaag 15 jaar geworden. Fragiel en kwetsbaar, maar nog steeds vrolijk en nog steeds in staat ons zijn grote gave te schenken als hij blij is: een grote lach! Er wordt af en toe gespeeld met zijn favoriete knuffel of een balletje, hij wandelt nog stukjes op zijn grote gemak, maar in plaats van te zorgen voor zijn jongere broertje Lars, zijn in de roedel de rollen omgedraaid en zorgt Lars heel lief voor hem. Hij krijgt likjes en er wordt op hem gewacht. Trouwe broederliefde. Wij hopen nog even voor hem te kunnen zorgen, maar we realiseren ons heel goed, dat het een hele oude heer is. Wij houden heel veel van hem, ons trouwe maatje door dik en dun. Hannie, Kirsten, Annika, Erik en Lynn, Marit en Wolter.

 3. Ank

  Het nestje van Sally x Ace is alweer 3 jaar geworden. Lady wil alsnog haar broertjes en zusjes feliciteren met hun 3e verjaardag.

 4. martine

  Gefeliciteerd met alle broertjes en zusjes die alweer 9 jaar zijn geworden van het love nest!! Ik als slecht baasje was het weer vergeten en moest het even opzoeken, zij heeft geen eens een botje extra gehad, bij deze dus een beetje goed maken 🙂 !! Sterre love story form white golden home, mijn geitje!! Joke geweldig dat jij nog met deze combinatie nog een keer een nestje wilde, wat hebben wij een plezier van onze honden! Elke dag dankbaar hiervoor!

 5. Anja

  Hierperderpiep Hoera het Snow Nest is 1 jaar.
  Gefeliciteerd lieve broers en zussen.
  Ik Amber heb al lekkere knuffels gehad van mijn bazinnetje en straks krijg ik nog een cadeautje.
  Laat jullie lekker verwennen op jullie 1e verjaardag!

  Liefs Anja en een poot van Amber en Yvar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *