Gastenboek

Klik hier om ons ‘oude’ gastenboek te lezen of laat hieronder een berichtje achter!

70 gedachten over “Gastenboek

 1. Mary Manning- Cordes Tel.: 06 25590007

  Beste Joke,

  Zojuist contact met je gehad. Superblij dat je weer aan een nestje gaat beginnen en dat wij op je lijstje komen te staan. Héél veel succes en hoop snel een bericht van je te krijgen.
  Groet, Mary

 2. Kim

  Beste Joke & Rob,

  Ik ben Kim Jaspers en ik en mijn vriend willen heel graag een pup verwelkomen in ons leven. Jullie website sprak me erg aan. Ik wilde graag informeren of jullie binnenkort een nestje verwachten en of/hoe ik in aanmerking kan komen voor een pup.

  Ik hoor het graag, alvast bedankt!

  Groetjes, Kim & Tim

 3. Margit en Thom

  Hoi Joke en Rob,
  Het is zo stil in huis. Wat missen wij onze vriend. We vinden het een hele opgave om weer aan een pup te beginnen. Misschien is een te herplaatsen hond wat voor ons. Dus als jullie een te herplaatsen hond hebben dan houden wij ons aanbevolen.
  Groeten van ons.

 4. Margit en Thom

  We hebben gisteren onze grootste vriend los moeten laten. Ons trouwste maatje in goede en slechte tijden. Met 2 dagen lag je al in onze hand en had je een naam Sunny Sem. En zonnig was je zeker. Mensen en vooral kinderen waren je grootste vrienden. Maar je blijft ook een beetje bij ons. We strooien je uit op jouw plekje op de camping. Want daar ben je groot geworden en daar vond je het heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *